Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Laura Matamoros, mare per primera vegada

La filla de Kiko Matamoros i Benji Aparicio estan d'enhorabona
Laura Matamoros, mare per primera vegada | CatalunyaDiari.cat

 

Laura Matamoros travessa un dels millors moments de la seva vida. La filla de l'excol·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros, ha estat mare per primera vegada i, com no pot ser d'altra manera, ho està gaudint d'allò més amb la seva parella Benji Aparicio.

 

Lydia Lozano, en aquest sentit, va ser l'encarregada de donar la notícia als altres col·laboradors del programa de Telecinco. Tot i això, sembla ser que Lozano s'hauria precipitat un pèl massa, ja que no estava autoritzada a dir-ho.

 

La parella, aliena a la polèmica, ja gaudeix de la criatura, més enllà dels rumors o les especulacions televisives. 

  

  

 

 

Laura Matamoros, d'allò més feliç

Laura Matamoros s'ha mantingut molt activa a les xarxes socials des que va saber que esperava la criatura. De moment, Laura encara no ha revelat l'estat i el nom del bebè, tot i que es preveu que ho farà pròximament.

 

 

La seva parella i pare de la criatura, Benji Aparicio, també es troba en un moment de màxima esplendor i plenitud. Els pares novells passen per una situació fantàstica, que ha estat millorada exponencialment per l'arribada del bebè. Aquesta felicitat, de fet, es mostra en totes i cadascuna de les fotografies que aquests mostren a Instagram.

 

 

Influencer Matamoros

No obstant això, Matamoros no ha deixat de banda la seva vocació professional. Aquesta, de fet, s'ha mostrat molt activa a les xarxes i ha continuat mostrant tot allò que duu via Instagram. En aquest sentit, doncs, Matamoros no va voler desaprofitar l'oportunitat per tornar als platons de Telecinco i convertir-se en la protagonista del debat de ‘Supervivents’.