IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Laura Matamoros perd 12 quilos un mes després de donar a llum

La filla de Kiko Matamoros ha confessat el seu secret per tornar a estar en forma

Laura Matamoros, feliz por ser la madrina de su hermano
Laura Matamoros, feliç per ser la madrina del seu germà | MTMAD

Fa aproximadament un mes que Laura Matamoros es convertia en mare per primer cop. El 20 d'abril naixia el seu fill, el que ha tingut amb la seva parella Benji Aparicio. La filla de Kiko Matamoros sempre comparteix els seus moments més especials a través de les xarxes i al seu canal de 'Mtmad' i ara també vol compartir els seus secrets per tornar a tenir una figura espectacular després de donar a llum. 

Fins al moment assegura haver perdut 12 quilos dels 27 que va agafar durant el seu embaràs gràcies a la seva rutina d'exercicis. «Estic emocionada. El meu germà m'ha escollit com a padrina de les seves noces. Que feliç! Serà el meu primer gran esdeveniment després del naixement de Matías, així que haig d'anar perfecta. Estic una mica nerviosa perquè encara em queden vuit quilos per perdre», escrivia la jove.

A més, confessava que s'està posant en forma amb un entrenador personal. «Sí, fa tres setmanes que vaig donar a llum i ja estic fent exercici. Odio haver de justificar-me però ho faré una vegada més. Si faig exercici és perquè el meu metge m'ha donat permís», explicava després de rebre algunes crítiques.

Els secrets de Laura Matamoros per perdre els quilos de més

La filla de Kiko Matamoros s'ha posat un objectiu clar, el 13 de juliol, data del casament del seu germà Diego i la seva parella Estela. Per quan arribi l'esperat dia vol estar fantàstica.

Amb motiu d'això, ha confessat a tots els seus seguidors quin és el mètode que està seguint per tornar al pes que tenia abans de quedar-se embarassada. Per començar tot comença menjant de forma equilibrada. Als matins una fruita, kñéfir i un cafè per començar de la millor forma possible el dia i preparar-se per l'exercici que li espera més tard.

El desayuno de Laura Matamoros
L'esmorzar de Laura Matamoros | MTMAD

 

Segons ella mateixa ha dit, al gimnàs hi va uns cinc cops a la setmana, i allà hi té un entrenador personal. «Segueixo les recomanacions de la meva doctora, no puc fer esports d'impacte ni abdominals, de la resta ho puc fer tot», afirma.

Un entrenament de cames i glutis 

D'aquesta forma, pel seu entrenament Laura té algunes activitats prohibides de moment, el seu entrenador ha assegurat que evita fer exercicis de tensió abdominal i que els que més fa són els de cames i glutis, que no li suposen cap problema i tenen una gran efectivitat. Un dels seus exercicis preferits són els esquats, fins i tot en fa amb resistència.

Laura Matamoros con su entrenador personal
Laura Matamoros amb el seu entrenador personal | MTMAD

 

Laura Matamoros ha confessat també que, tot i que ja pot entrenar, encara no ho fa al 100%. El seu entrenament no és molt intens i a més, quan l'acaba està completament esgotada. Tot i això afirma que cada cop la cosa va a millor i aconsegueix recuperar el ritme que tenia abans.


Comentaris

envia el comentari