ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Laura Matamoros presumeix de panxa d'embarassada a Instagram

La filal de l'excol·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros, ja está de cinc mesos
Laura Matamoros | Instagram

Laura Matamoros afronta ja els últims mesos del seu embaràs. La jove de 24 anys ha entrat ja en el cinquè més de gestació i es va notant en la seva silueta. Ha estat ella mateixa qui, a través del seu compte d'Instagram, ha volgut mostrar els canvis que està patint el seu cos.

  

  

La filla de l'ex col·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros, ha presumit de panxa a la fotografia. Laura porta només un pantaló i un sostenidor que deixen veure clarament com es va desenvolupant el que es convertirà en el seu primer fill. A més, també destaca el seu gran somriure, i és que és una etapa plena d'emoció i il·lusió. Sota la foto, Laura ha escrit: «Bonic 2018... Cada dia queda menys».

 

 

Enamora els seus seguidors

Els seguidors de la jove estan encantant amb aquesta nova fase de la seva vida i demostren que els hi encanta veure-la feliç i embarassada. Entre els nombrosos comentaris de la publicació, tot són missatges de felicitació o elogis per la seva nova silueta.

  

  

acumula més de 60.000 'm'agrada', 600 comentaris.

  

  

«Estàs preciosa, ja veuràs quin moment més meravellós. Et desitjo molta sort»

Embarassada i feliç

Tot i que Laura està tenint alguns problemes amb el seu embaràs, mai ha deixat de somriure i assegura que és més feliç que mai. Fa poc explicava que la panxa li impedia ja lligar-se els pantalons, que plora per tot, que el cabell li cau molt i que ha hagut de lluitar contra els grans que li han sortit a la cara.

  

  

gairebé tots aquests símptomes s'han anat calmant i suavitzant moltes ganes que arribi

  

  

no tenia gens clar quin nom posar-li al seu fill.
Comentaris