Primer pla de la periodista catalana Laura Fa al plató de Sálvame

La catalana Laura Fa va superar un càncer i ara pateix pels seus fills

Laura Fa està preocupada perquè a la seva família està succeint un fet greu

Laura Fa, periodista i tertuliana habitual del programa Sálvame, està travessant un moment realment delicat i ho ha volgut compartir.

No té per costum parlar de la seva vida privada, però n'ha fet una excepció per tractar un tema de vital importància.

La seva família ha esdevingut víctima col·lateral d'una guerra que no té cap sentit i que exigeix frenar com més aviat millor.

Laura Fa ha travessat moments realment delicats, com ara quan va haver d'enfrontar-se a un càncer de tiroide.

Ha intentat mantenir-lo ocult, però va arribar un punt en què es va sentir obligada a fer-ho públic perquè els espectadors hi empatitzessin. La seva estratègia no ha funcionat perquè segueix rebent insults diaris i molts d'ells afecten els seus fills de manera directa.

Laura Fa somrient
Laura Fa s'ha convertit en una persona força influent | GTRES

Laura es va sincerar amb Carlota Corredera durant una de les emissions de Sálvame i va explicar que havia tingut problemes de salut força seriosos. «Vaig tenir un càncer de tiroide fa molts anys del qual no vull parlar», va confessar visiblement emocionada.

«Em van detectar un bony al coll, em van dir que era un carcinoma de tiroide i va ser un dels pitjors records de la meva vida».

Fa va superar la malaltia i va aprendre una gran lliçó: assumir que la mort és a prop i que la vida és curta.

Per això no entén el motiu pel qual algunes persones es posen en contacte amb ella per insultar o intentar fer mal. Recentment ha viscut un episodi que ha acabat amb la seva paciència, ja que la seva família en surt perjudicada.

Laura Fa, desconsolada: «Assumir que et pots morir»

La Laura prefereix mantenir el seu marit i els seus fills lluny de la petita pantalla, però no ha pogut evitar saltar-se les normes.

Segons ha publicat al seu compte d'Instagram, una de les seves seguidores l'ha insultat anomenant-la «guarra» i ha qüestionat el seu paper com a mare. Aquesta persona s'ha posat en contacte amb la periodista per saber què feia amb els seus fills al seu temps lliure.

Fa, carregada de raó, ha compartit un vídeo a les seves xarxes en què deixa clar que està obligada a donar explicacions sobre la seva vida.

«Els nens estaven amb mi, però no he de donar explicacions. Per als que pregunteu pel meu marit, que sapigueu no vol sortir i als nens els trec poc per evitar agressions», declara la col·laboradora.

L'experta en cor ha estat preocupada pels seus fills més d'una vegada, com quan va començar a estudiar el càncer que va superar. «Assumir que realment et pots morir no és tan fàcil», va declarar entre llàgrimes a Sálvame.

«Quan m'ho van detectar només vaig pensar en els meus pares i ara només penso en els meus fills», va sentenciar davant de l'atenta mirada dels seus companys.

Laura Fa explota contra els detractors

La Laura s'ha quedat sense alè quan una de les seves seguidores, concretament Rosa López, l'ha insultat i ha esmentat els seus fills. «Hi ha coses que crec que tenen un límit i em fa pensar si aquesta senyora tindrà nets, netes o fills per arribar a aquest nivell».

Aquestes paraules, reproduïdes al seu compte d'Instagram, s'han convertit en el més comentat de la xarxa.

Fa s'ha convertit en una cara força popular dins de Telecinco i els seus companys han après a acceptar-la tal com és. Tot i això, segueix tenint problemes amb molts, com per exemple amb Kiko Jiménez o amb José Antonio Canales Rivera.

Recordem que la periodista va posar en dubte la higiene personal del torero i va fer comentaris feridors sobre ell.

La col·laboradora assumeix que els seus actes tinguin conseqüències, ja que és un personatge públic i sap que està molt exposada. Tot i això, no consenteix que els seus detractors ataquin la seva família, ja que són persones que no se senten còmodes davant del focus mediàtic.