L'autor del llibre sobre Belén Esteban es contradiu i fa un gir a tot el que havia dit fins avui

L'autor assegura que Jesulín de Ubrique es va fer la prova de paternitat, que va confirmar que ell era el pare d'Andreíta

La nena podria no ser filla de Jesulín de Ubrique| Cedida

La paternitat de Jesulín de Ubrique segueix estant en dubte des que l'autor de la nova biografia no autoritzada de Belén Esteban afirmés que el torero no és el pare d'Andreíta. No obstant això, i per sorpresa de molts, ara l'escriptor Julián Fernández Cruz ha fet un gir radical a la història. Després de revelar que el torero podria haver-se fet una prova de paternitat, ha confessat que se la va acabar fent perquè una part de la família el va pressionar perquè verifiqués la filiació de la seva primogènita.

El resultat de les proves de paternitat que es va fer Jesulín de Ubrique va ser positiu, de manera que el torero és el pare de la filla de Belén Esteban, segons ha afirmat l'autor de 'La princesa al desnudo' en una entrevista a 'Lecturas'. D'aquesta manera, l'escriptor es contradiu a si mateix assegurant primer que Ubrique no era el pare, i confessant més tard que sí que ho és. No podem saber quina és la veritable versió, si la primera o la segona, però el que és cert és que s'ha trobat enmig d'una gran polèmica. 


Comentaris

envia el comentari