IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'ecosexualitat: fer l'amor amb la naturalesa

Els ecosexuals asseguren que poden arribar a l'orgasme tocant o fregant elements naturals

Una noia ecosexual | Cedida

L'ecosexualitat consisteix a mantenir relacions sexuals, no necessàriament genitals, amb els cinc sentits en plena naturalesa i fins i tot amb ella. Per tant, els que ho practiquen ja no consideren la Terra com la seva mare sinó com la seva amant. Segons recull 'El Mundo', es tracta d'experimentar amb el cos a un nivell superior. La gent ecosexual pot fins i tot arribar a l'orgasme tocant el terra, les flors o refregant-se amb les plantes. Per a ells la natura és excitant. Aquesta connexió sensorial amb la naturalesa pot tractar-se d'una connexió purament mental o espiritual o bé mitjançant relacions físiques, sempre legítimes. 

Fins i tot hi ha organitzacions que proposen «fer l'amor a la Terra». La gent d'aquests grups defensa que «si aprenem a estimar la Terra, potser podem salvar-la», fent referència directa a la sostenibilitat del medi ambient. Els ecosexuals diuen que la naturalesa sempre està present i que pots fer-ho on i quan vulguis. «Veure com puja la marea i picar contra les roques, masturbar-se a sobre d'una roca calenta o sentir la calor de la sorra bullint sobre la teva esquena» són coses que produeixen l'excitació segons ells.

A més, si hi ha gent al voltant no suposa cap problema perquè no és imprescindible que la persona estigui despullada per dur a terme la pràctica. Fins i tot, a Austràlia existeix un jardí botànic anomenat Ecosexual Bathhouse, on la gent pot interactuar amb objectes i tenir fregaments íntims amb plantes i amb la gespa. En finalitzar les seves pràctiques poden anar a la sauna per netejar-se.

Una noia llepant una flor | Cedida

El moviment ecosexual es centra en les relacions sexuals humanes i la interacció ecològica, en els seus diversos contextos. Tot i que sembli nova, aquesta desconeguda orientació sexual ja fa temps que existeix. Les artistes Annie Sprinkle i Elizabeth Stephens van treballar sobre aquesta tendència i ara casen gent de tot el planeta unint-la amb el cel, el mar, la lluna, el sol o la neu. Per practicar ecosexe pots:

—    Acariciar l'herba sentint com ella t'acaricia, fent olor la seva fresca fragància.


—    Abraçar intensament els arbres, acariciar la seva escorça i olorar la seva aroma.


—    Degustar flors en plena naturalesa, paladejant les seves textures. Hi ha molts cuiners que ja les utilitzen en els seus plats.


—    Passejar per un blatdemorar, sota el sol, acariciant les seves fulles, tiges i grans de blat de moro. Aquest és un dels actes considerats més orgàsmics pels ecosexuals.


—    Banyar-se nu en un riu o mar i notar com l'aigua i les ones acaricien el teu cos i els teus genitals. 


—    Seleccionar fruita variada com maduixes, kiwis, papaies, meló i plàtan, és a dir, fruits exòtics, i obrir-los gaudint del seu color i olor. A més, es pot introduir els dits i la llengua en la seva polpa.

Una persona abraçant-se a un arbre | Cedida

Comentaris

envia el comentari