'Lecturas' posposa la seva portada per primera vegada en molts anys

Tot fa pensar que el motiu podria ser la primera fotografia d'Andreíta, que compleix 18 anys

'Lecturas' retardarà la seva sortida als quioscs el dijous per un motiu «que crearà història», segons diuen al seu portal | Lecturas 

La revista 'Lecturas' farà un acte històric aquest dijous, 20 de juliol. El setmanari, que aquest juny de 2017 va fer 100 anys, retardarà, per primera vegada en molts anys, el dia de la seva publicació. En comptes de treure a la llum el seu setmanal aquest dimecres com és habitual, s'esperarà fins dijous al·legant que es deu a un «motiu històric», tal com asseguren al seu web. Segons la publicació que han fet al seu portal, aquesta setmana es produirà un fet transcendental al món de la premsa rosa, que és el motiu pel qual retarden la publicació de la revista. S'especula que té a veure amb l'aniversari dels 18 anys de la filla de Belén Esteban.

Andreíta compleix la majoria d'edat dimecres i la seva primera fotografia s'estava rifant. Tot fa pensar que 'Lecturas' inclourà en portada la filla de Belén Esteban. Segons la llei, els nens menors de 18 anys no podien sortir a cap mitjà de comunicació per protegir la seva intimitat i, si surten, han d'aparèixer amb la cara pixelada. Tot i que en algunes ocasions s'ha posat cara a Andrea Janeiro, aquesta seria la primera vegada que pot sortir sense difuminar-la i la seva fotografia estaria molt cotitzada entre les revistes, abans que la jove marxés al Regne Unit a estudiar com té previst.


Comentaris

envia el comentari