YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'emissió de ‘Supervivientes: Conexión Honduras’, paralitzada per un error tècnic momentani

Lara Álvarez va haver de conduir el programa des d'Hondures durant uns vint minuts mentre intentaven solucionar el problema al plató

Plató de 'Supervivientes: Conexión Honduras', la passada gala | Telecinco

Durant el debat de ‘Supervivientes’ del passat diumenge es van produir una sèrie de problemes tècnics a Telecinco que van posar en dubte el desenvolupament correcte del programa. I és que la connexió va començar a fallar, provocant una interrupció de la gala, que no va poder seguir com estava previst. El satèl·lit va començar a fallar durant la prova de recompensa dels concursants, moment on es va perdre per complet la imatge i el so en diverses ocasions. El problema es va fer evident en tornar d'una pausa publicitària.

Per començar, la pausa va durar més del normal, ja que en veure que no solucionaven el problema, la cadena va decidir emetre en bucle, durant uns cinc minuts, promocions de diversos programes de Mediaset. En tornar a ‘Supervivientes’, es va connectar directament amb Hondures. A diferència del que fan normalment, que Sandra Barneda des de plató dona pas a Lara Álvarez, en aquesta ocasió no va ser així. Les primeres imatges que es van veure, sense música ni efectes de so, per cert, van ser des d'Hondures, mentre els concursants realitzaven la prova a Cayos Cochinos.

Després d'acabar la prova, Lara Álvarez va ser l'encarregada de conduir el programa durant uns vint minuts, de manera improvisada, sent la connexió amb Hondures més llarga que s'ha vist. Mentrestant, intentaven solucionar l'error tècnic des de Madrid. Álvarez va aprofitar per preguntar als concursants les seves impressions sobre els resultats del joc i va fer temps com va poder, de forma satisfactòria, fins que es va solucionar la cosa al plató i vam tornar a veure Sandra Barneda, que ni va mencionar l'error tècnic. 


Comentaris

envia el comentari