L’emoticona de l'arc de Sant Martí pot bloquejar el teu iPhone

Aquest error de iOS permet bloquejar el dispositiu utilitzant només un missatge

L'iPhone pot bloquejar-se per culpa d'aquest error. | Cedida.

Les emoticones són cada vegada més importants en el nostre dia a dia, com per exemple, a l'hora de parlar amb altres persones i, a més, cada vegada estan més integrats en les aplicacions i eines que utilitzem diàriament. Per això mateix, una fallada en l'última versió del sistema operatiu de l'iPhone fa possible el bloqueig a distància d'un dispositiu amb l'enviament d'un SMS que inhabilita el telèfon completament.

El missatge enviat compta amb tres elements claus: l'emoticona de la bandera, l'emoticona de l'arc de Sant Martí i un selector variable, que és el que en realitat porta el problema. En unir tots aquests elements al teu iPhone, el mòbil fa una interpretació inadequada del que se li està demanant i acaba bloquejant, segons explica The Guardian.

Per poder lliurar-se d'aquest problema, els usuaris hauran d'esborrar la conversa d'iMessage en què estigui present el missatge que causa els problemes, però això no sempre és possible, ja que els bloquejos no sempre permeten operar el dispositiu.


Comentaris

envia el comentari