ÚLTIMA HORA

Barcelona i Lleida podrien passar a la fase 3 abans del 22 de juny

L'emotiu comiat de Fonsi Nieto al seu oncle Ángel: «Deixes els nostres cors trencats»

El DJ ha homenatjat al pilot a través de les xarxes socials amb un commovedor missatge

 

La mort d'Ángel Nieto ha suposat un cop molt dur per a tots: familiars, amics propers, seguidors i personalitats del món de l'esport ploren la pèrdua del 12+1 campió del món. En aquest sentit, Fonsi Nieto, nebot del pilot i considerat com el seu «quart fill», s'ha mostrat especialment afectat per la seva defunció. «Se'n va el més gran», deia el DJ, visiblement desolat després de conèixer la tràgica notícia. Amb els ànims una mica més calmats, Fonsi ha volgut homenatjar-lo i ha publicat un emotiu missatge a través d'Instagram dedicat a l'home que li va inculcar la seva passió pel motociclisme.

«Què puc dir! Bon viatge oncle... el meu oncle, el meu amic, el meu referent... LLEGENDA! Deixes un buit molt gran i els nostres cors trencats. Però ens has ensenyat molt, a ser les persones que som ara! Fins sempre amic», escrivia al costat d'una fotografia del pilot. Unes boniques paraules que han emocionat molt els seus seguidors, qui es lamenten profundament del succeït. A través de la publicació, centenars de persones han aprofitat per enviar les seves condolences a Fonsi i a tota la seva família.

 

Fonsi al costat del seu oncle Ángel Nieto | Gtres

 

Per a Fonsi, Ángel era, a més del seu oncle, tot un referent en la vida, tant en l'àmbit personal com en el professional. «Afecta dir-se Nieto, però també té les seves coses bones, com tenir el meu oncle al costat per donar-me consells», declarava en una ocasió. I és que oncle i nebot es professaven un amor, un afecte i un respecte singulars: tant és així que Fonsi ho deixava tot per passar el màxim temps possible al costat d'Ángel Nieto, tal com aquest va fer en el seu moment, quan en el 2010 va sofrir un accident pel qual va haver de sotmetre's a una intervenció quirúrgica de sis hores.Comentaris

envia el comentari