L'emotiu discurs del capellà que va fer en el funeral de Pablo Ráez

«Pablo creia que el món podia canviar; ha fet tot el que podia fer. Seguim, nosaltres», va dir durant la missa

en Videos

El funeral de Pablo Ráez va ser un esdeveniment multitudinari al qual van assistir amics, familiars i veïns, que no van poder contenir l'emoció en acomiadar el jove que ha inspirat tanta gent. Qui tampoc va poder contenir l'emoció va ser el mateix capellà encarregat de conduir el funeral del jove que va lluitar contra la leucèmia amb totes les seves forces. 

Segons informa 'Diari Sur', José López Solórzano va començar la missa dient, força afectat: «jo no sé enterrar a Pablo». Després afegia amb la veu entretallada per la situació: «Pablo creia que el món podia canviar; ha fet tot el que podia fer. Seguim, nosaltres». Un cop finalitzada la missa, en sortir de l'església se sentien crits de suport que aclamaven «Sempre fort, Pablo» i «Mai t'oblidarem» alhora que feien el gest característic que ha popularitzat el jove de Marbella aixecant el braç.

D'altra banda, l'alcalde de Marbella, José Bernal, ha afirmat respecte a l'esdeveniment programat en homenatge al jove mort, que «la ciutat es bolcarà en aquest dia tan assenyalat per recordar la figura d'un lluitador que ha estat un exemple de fortalesa i de superació i que és un orgull per a tots els veïns de Marbella». Es tracta de l'acte de concessió de les medalles de la ciutat, que tindrà lloc el dimarts 28 de febrer.


Comentaris

envia el comentari