L'emotiu gest d'Antonio Orozco

Ha nedat entre taurons per donar suport als nens malalts

Antonio Orozco ha desitjat bon Nadal nedant amb els taurons de l'Aquàrium de Barcelona. Com ja es tradició en aquestes dates, el centre marí ha felicitat el Nadal amb una immersió solidària a l'aquari on viuen dotze taurons i més de 5.000 peces de diferents espècies. Aquesta iniciativa, en la qual en anys anteriors han participat famosos com Leo Messi, els germans Roca o la model Judith Mascó, té una vessant solidària, ja que l'Aquàrium de Barcelona fa un donatiu a l'entitat social escollida per el protagonista de la immersió.

Aquest any, Antonio Orozco ha escollit l'Hospital Sant Joan de Déu, que rebrà 5.000 euros per el projecte «Hospital Amic», del qual ell ja és ambaixador. La donació ajudarà els nens i les seves famílies a superar l'estrés i l'ansietat oferint-los alternatives d'oci i distracció durant la seva estada al centre hospitalari, com la teràpia assistida amb gossos, els pallassos d'hospital, la musicoteràpia, el taller de cant, l'art teràpia, els grafitis, etc., perquè la seva experiència a l'hospital sigui el més positiva possible.

Des de l' Hospital Sant Joan de Déu, Mariana Romero ha destacat que iniciatives com la de l'Aquàrium de Barcelona, acompanyada en aquest cas per el cantant Antonio Orozco, «són les que nosaltres com a professionals de l'hospital ens animen cada dia a fer la feina encara millor». Mariana Romero, que és la directora de projectes de l'hospital, ha explicat que el projecte «Hospital AMIC» viu del 100% de les donacions que reben i que «tot aquell que està a l'hospital sap que si un nen no pot seguir sent un nen mentre està hospitalitzat, realment no té sentit tota la feina mèdica que estem fent». «És molt important veure les seves emocions i que sentin que estar a l'hospital no és una experiència negativa», ha indicat, «i això és tot el que estem fent des del centre que, per suposat, sense iniciatives com aquesta seria inviable», ha conclòs.


Comentaris

envia el comentari