L'emotiu missatge de la dona de Cañizares després de la mort del seu fill: «Respiraré i viuré per tu»

Santi, de 5 anys, ha mort aquest 23 de març a causa de la malaltia que patia

Santiago Cañizares y Mayte García, preocupados por el estado de salud de su hijo
Santiago Cañizares i Mayte García, en un moment molt dur per la mort del seu fill. | Cedida

 

Santiago Cañizares i la seva dona, Mayte García, viuen el moment més dur de les seves vides després de la pèrdua del seu fill Santi, de cinc anys. Una trista notícia que el mateix exporter va donar a conèixer a través de les xarxes socials aquest divendres, 23 de març.

«El meu fill Santi ha mort. Crec que he de ser jo qui us ho expliqui, en agraïment per totes les mostres de suport i afecte que he rebut de vosaltres», escrivia Cañizares. Poc després, la seva dona ha volgut fer el mateix i ha agraït el suport rebut per tots aquells que s'han preocupat per la salut del seu fill.

«En nom de tota la meva família i amb molt dolor, vull donar-vos les gràcies, per la quantitat de missatges que rebem cada minut. La vostra força és la nostra adrenalina, per seguir remant fins al final. Gràcies infinites», escrivia a Instagram.

D'altra banda, la dona de Cañizares també ha compartit una imatge del seu fill al costat d'un emotiu missatge que ha commogut a tots els seguidors i amb el qual ha donat una lliçó de serenitat: «El meu amor, la meva vida, el meu àngel, gràcies per tot el que m'has ensenyat i per la pau que em deixes. Respiraré i viuré per tu. Sempre amb mi. T'estimo».

Tant l'exporter del València com la seva dona no han parat de lluitar per aconseguir la millora del seu fill des que li van diagnosticar la malaltia i va començar a empitjorar a causa de l'estranya afecció que patia.

El commovedor missatge de Lucas Cañizares al seu germà

El mateix missatge va voler transmetre Lucas Cañizares, que va dedicar unes emotives paraules al seu germà mort, on li agraïa tot el que li ha ensenyat al llarg dels cinc anys que han estat junts.

 

Gracias, GRACIAS, no hay ninguna otra palabra que describa el sentimiento de toda nuestra familia hacia ti. Hoy te has ido, pero tú influencia sobre nosotros en estos 5 años ha sido una obra De Dios. Quisiera agradecerte todas las lecciones continuas que nos has ido dejando. No tengo palabras para describirte como hermano, porque creo que tú eras mucho más que eso, tú viniste aquí para enseñarnos, para demostrarnos que era lo que en realidad vale la pena. Allá donde ahora estés que seguro que es muy cerca De Dios. Quisiera que sepas que no estamos tristes, que no eres causante de tristeza, de lo único que eres causante es de la unión de toda una familia, y de mucha más gente que durante este casi año y medio, han estado rezando por tu persona. Gracias hermano, #santicampeon

Una publicación compartida de Lucas Cañizares


Comentaris

envia el comentari