L'emotiva campanya que busca poder conciliar l'horari laboral amb el familiar

Aquesta campanya és una iniciativa de la regidoria d'Igualtat en col·laboració amb la regidoria d'Ocupació per sensibilitzar al teixit empresarial d'Elx

Conciliar la vida laboral, personal i familiar. Un repte complicat pel qual l'Ajuntament d'Elx ha creat la campanya «Mitja vida», amb la qual es pretén conscienciar a les empreses d'aquest problema. «Benvolguda cap del pare... les tardes a casa es fan massa llargues, sense la mare i sense el pare»; així comença el vídeo on apareix Lucia, una nena de deu anys que passa les tardes sola mentre els seus pares treballen, i li escriu una carta a la cap del seu pare per explicar-li que si ells mengessin en mitja hora, sortirien abans i podria passar més temps al seu costat.

«Els meus pares sempre diuen que aprofiti bé el temps, que bereni i faci els deures perquè quan arribin puguem baixar a jugar al parc. Per això he pensat que si tots els treballadors i treballadores mengessin en menys temps a l'oficina, acabarien abans els seus deures i podrien arribar abans a casa. Així podríem estar més temps junts», explica Lucia en el vídeo mentre prepara un Sandwich per a la cap del seu pare.

Aquesta campanya és una iniciativa de la regidoria d'Igualtat en col·laboració amb la regidoria d'Ocupació per sensibilitzar al teixit empresarial d'Elx i a més als seus ciutadans de la importància d'una conciliar vida laboral i personal.