L'emotiva carta que van trobar els pares d'una nena que acabava de morir

Taylor, de dotze anys, va morir per les complicacions d'una pneumònia

Imatge de la família Smith. | Cedida

Taylor Smith va morir quan tenia dotze anys, el 5 de gener de 2014, per les complicacions d'una forta pneumònia. Els seus pares, devastats, van començar la terrible tasca de recollir l'habitació de Taylor i guardar les seves coses, va ser llavors que van trobar una cosa que els va sorprendre. Entre les coses de Taylor hi havia una carta a la seva jo del futur en la qual posava que només podria obrir-se i llegir-se el 2023. La carta estava escrita el 13 d'abril de 2013 i al sobre hi posava que no s'obrís abans del 13 d'abril de 2023, però els seus pares no van poder esperar i van decidir llegir les paraules de la seva petita, i amb elles es van emocionar.

Imatge del sobre. | -

 

«Estimada Taylor,

Com et va la vida? La vida és bastant senzilla ara (deu anys enrere). Sé que és tard per a tu, però és encara aviat per a mi... així que; enhorabona per la teva graduació de l'institut! Si no et vas graduar torna i segueix intentant-ho. Aconsegueix el graduat! Estàs (nosaltres) a la universitat? Si no és així, ho entenc. Tenim molt bones raons, després de tot.

No oblidis que és avui l'aniversari d'Allana! Uh, onze ja? En el meu temps, Allana acaba de complir un any! No he arribat a anar a aquesta festa, però, perquè estava a Cranks, Kentucky fent el meu primer viatge de missió. Només he estat allà durant sis dies! Parlant d'això, com va la teva relació amb els altres? Has intentat ajudar i servir els qui t'envolten? Si no és així, aixeca't i fes-ho ARA! No m'importa en quin moment de la nostra vida ens trobem, simplement FES-HO! Ara, has viatjat més? Has sortit ja del país? Què tal l'avió?

Encara emeten Doctor Who? Si no, en quina generació van acabar? Hauries de veure una mica de Doctor Who! Però més tard, has d'acabar primer de llegir les teves pròpies paraules de saviesa!

Tens ja el teu propi habitatge? Si estem a la universitat, en què ens estem especialitzant? En aquest moment, vull ser advocada. Has estat en Dollywood recentment? Ara l'atracció més nova és l'Àguila Salvatge. És tan divertida! També crec que vendré el meu iPad i compraré un iPad mini. No oblidis dir-los als teus fills que som més vells que la tauleta! S'adjunta també un dibuix d'un iPad, perquè puguis ensenyar-lo als teus fills.

Bé, crec que això és tot. Però recorda que han passat deu anys des que vaig escriure això. Moltes coses hauran succeït, bones i dolentes. Així és com funciona la vida, i cal saber suportar-la.

Sincerament,

Taylor Smith»

 


Comentaris

envia el comentari