IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'empresa de la dona de Pedro Sánchez busca treballadors per menys de cinc euros l'hora

La companyia de la qual Begoña és sòcia ha publicat diverses ofertes de feina a Internet

Inmark, empresa de la qual Begoña Gómez n'és directiva, ofereix salaris de menys de cinc euros l'hora | EFE

Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez, és sòcia i directiva de l'empresa Inmark Europa, pertanyent al Grup Inmark. Aquesta setmana, la filial a Espanya ha publicat diverses ofertes de treball al portal web Infojobs. El que més ha cridat l'atenció ha estat la retribució econòmica que ofereixen als futurs treballadors, una mitjana de menys de cinc euros l'hora. La polèmica no ha trigat a arribar, sobretot en veure's involucrada la dona d'un polític que defensa una pujada del salari mínim d'almenys un 5% l'any.

En una de les ofertes publicades, Inmark cerca a quatre teleoperadores a Sevilla perquè captin socis per una ONG. La jornada laboral promet ser de sis hores i el salari que s'ofereix és de 6.03 euros bruts l'hora. El que fa que, nets, siguin menys de cinc euros per hora treballada.

 

En un segon anunci, l'empresa busca a deu joves que es dediquin a captar socis a peu de carrer per l'ONG Oxfam Intermon. Ofereixen un salari indefinit que descriuen com: «el teu esforç es veurà recompensat» i tampoc especifiquen quantes seran les hores a treballar. Concretament fixen la retribució en una xifra que pot anar de 450 euros a 900 al mes.

 

En la tercera oferta penjada en Infojobs, Inmark busca un cap d'equip per dirigir un grup de captació de socis per Greenpeace a València. Malgrat que el lloc sembla ser de responsabilitat, el sou ofert és de 600 euros més comissions amb una jornada parcial.

 


Comentaris

envia el comentari