L'empresa Dulcesol factura el doble des que va deixar de treballar per Mercadona

La companyia va dir que no a Juan Roig el 2008

L'empresa factura un 50% més que el 2008.| Cedida

Dulcesol, una de les millors marques de pastisseria i brioixeria industrial a Espanya, va deixar de col·laborar amb Mercadona el 2008. Ara, després de nou anys d'aquesta arriscada decisió, la companyia factura un 50% més. Durant el 2016, va facturar 319 milions d'euros, un 5,3% més que l'any anterior i va augmentar les vendes internacionals fins al 14,47%. Com explica en declaracions a 'Voz Pópuli' Rafael Juan, fill dels fundadors i germà de la resta de socis de l'empresa valenciana: «Vam prendre la decisió que vam creure que més ens convenia i, com tota decisió difícil, n'assumim el risc. Mirant-ho en perspectiva no ens ha anat malament».

A més, Dulcesol ha apostat durant aquests últims anys per la diversificació de la seva cartera per tal de poder arribar, a banda dels supermercats, al sector de la restauració, que s'ha convertit en un altre dels seus grans clients. La marca va apostar també per adaptar-se a la demanda del mercat i produir dolços més saludables, amb menys sucre i sense greixos hidrogenats. Dulcesol ha arribat fins i tot a tancar acords amb Día per produir els potets del supermercat.

Malgrat la seva desvinculació amb Mercadona, cal destacar que Dulcesol ha tornat a establir negocis amb la cadena de supermercats valenciana i s'ha convertit en el proveïdor de les magdalenes de Juan Roig.


Comentaris

envia el comentari