ÚLTIMA HORA

🔴 Junqueras recorre al TGUE per recuperar el seu escó a l'Eurocambra

L'empresa organitzadora de Tomorrowland Barcelona retornarà l'import de les entrades

L'incendi es va produir a l'escenari durant l'actuació del DJ Armin van Buuren
Dissabte passat, 29 de juliol, es va produir un gran incendi en l'escenari del festival de música electrònica   | Cedida

 

Unite Barcelona, l'empresa que va organitzar el festival de música electrònica Tomorrowland Barcelona, ha confirmat a través d'un comunicat que retornarà l'import de les entrades dels assistents. Dissabte passat, 29 de juliol, durant la sessió d'Armin van Buuren es va produir un aparatós incendi a l'escenari, on hi havia més de 22.000 persones al recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. Els organitzadors lamenten l'incident i asseguren que els «els sap molt de greu». «El 29 de juliol ho tenia tot per ser una gran nit i estem molt tristos per l'incident que va tenir lloc a l'escenari», explica Unite Barcelona fent incís en què afortunadament «ningú no va resultar ferit».

Paral·lelament, l'empresa dona indicacions als assistents al festival per poder recuperar els diners que van pagar: «1. Guarda la teva polsera, 2. Farem la devolució íntegra de l'import de l'entrada, 3. Farem també una devolució íntegra de l'import no consumit a la teva polsera». «Gràcies per la vostra comprensió #UniteWeStand», conclou en el comunicat. A més, asseguren que donaran més informació durant els pròxims dies i que, per qualsevol consulta, cal contactar a través de: info@unitebarcelona.com. Dels 22.000 assistents al festival, segons informa 'El Món', cadascú hauria abonat entre 65 i 200 euros depenent si l'entrada era general o a la zona VIP.