Tous expulsa de la seva fundació a Pilar Rahola i a la dona d'Artur Mas per acabar amb el boicot

L'empresa catalana reacciona amb urgència davant la gran crisi d'imatge que pateix la marca

Rosa Oriol i Salvador Tous amb les seves filles, Rosa i Alba Tous
Rosa Oriol i Salvador Tous amb les seves filles, Rosa i Alba Tous | CatalunyaDiari.cat

Tous expulsar de la seva fundació a Pilar Rahola i a la dona d'Artur Mas, Helena Rakosnik«crida al boicot» contra l'empresa catalana

Segons publica 'El Confidencial', Rahola i Rakosnik rebran formalment la notícia en la reunió ordinària de la Fundació Rosa Oriol el pròxim 20 de desembre. Segons el citat mitjà, la presidenta de la fundació i vicepresidenta de Tous, Rosa Tous, ha optat per afegir aquest punt del dia de manera urgent per a tancar la crisi com més aviat millor i seguir mantenint la reputació de la família. 

Una decisió «llargament meditada»

Rosa Tous assegura que vol «revisar i renovar» als membres del patronat i afegeix que apartar a Rahola i Rakosnik és una decisió «llargament meditada»: «És obvi que hem de mantenir una coherència pública en atenció als nostres clients, socis, treballadors, franquiciats i proveïdors». 

Tanmateix, la famíliaTous confirmen que la seva expulsió era quasi una obligació, especialment en el cas de Rahola, que el passat estiu va penjar una fotografia al seu compte de Twitter de la seva festa a Cadaqués on apareixia Alba Tous, i no va  donar la cara quan va esclatar la crisi. «Rahola no és amiga de la família i mai ho ha sigut. No ho va ser de Rosa Oriol ni ho és d'Alba i Rosa Tous», senyales fonts de l'empresa. 

«Fa temps que la fundació volia donar-li un perfil més tècnic al seu patronat. Està clar que la crisi d'imatge que estem vivint ens porta a prendre decisions urgents, però s'hauria fet igual si això no hagués passat», diuen des de Tous.


Comentaris

envia el comentari