IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cristiano, un «psicòpata» i «mentider» segons una exnòvia

La model, Jasmine Lennard, defineix Cristiano com un home «mentider» i «psicòpata», el qual «abusa de la seva situació de poder»

Jasmine Lennard i Cristiano Ronaldo
Jasmine Lennard i Cristiano Ronaldo van ser parella | La Coctelera
 

Cristiano Ronaldo és un d'aquells futbolistes de reconegut prestigi. Referència a la Juventus de Torí i bandera de la seva selecció, el futbolista sempre s'ha carectaritzat per les seves accions al terreny de joc, tot i que també és cert que, en altres ocasions, ha saltat a la palestra pel seu controvertit comportament. Ara, en aquesta línia, una exnòvia seva ha optat per donar la cara i explicar les històries més insospitades sobre el '7'

Jasmine Lennard ataca al jugador

En els últims dies, Jasmine Lennard, exnòvia del jugador, es pronunciava envers ell amb unes paraules molt dures. La model es referia al davanter del Juventus a través del seu Twitter, com un home «mentider» i «psicòpata», el qual «abusa de la seva situació de poder».

Cristiano Ronaldo al costat de Kathryn Mayorga
Cristiano Ronaldo al costat de Kathryn Mayorga | La vanguardia

Lennard ha volgut donar suport a Kathryn Mayorga, qui ha acusat de violació a Cristiano Ronaldo. «En aquest sentit i després de pensar-ho molt, em vull dirigir a Kathryn Mayorga i al seu equip legal per oferir-los la meva ajuda en la seva al·legació de violació contra Cristiano, comuniqui's amb mi. Tinc informació que crec serà beneficiosa pel seu cas i m’agradaria ajudar-la».

La model ha afirmat que vol destapar la vertadera cara del portuguès tot i els seus infructuosos intents per fer-la callar, i revela que té missatges i proves que destapen el caràcter ocult del jugador. «Centenars de missatges seus rient-se de com assetjava la mare del seu bebè i de com la tractava com a brossa. Missatges de totes les vegades que la va enganyar».

Jasmine vivia amb por al seu costat

La model ha relatat fets esfereïdors de la seva vida al costat de Cristiano, afirmant que era un psicòpata i un gelós. Lennard ha revelat que, mentre estaven junts, l’havia amenaçat dient-li que, si sortia amb algú o sortia de casa, «em segrestarien, em tallarien el cos, em posarien a una bossa i em tirarien al riu". Afirma també, que a ella i al seu fill els han seguit detectius privats contractats per ell.

Jasmine, feminista convençuda

Jasmine és famosa per haver concursat al programa britànic ‘Big Brother’, i sovint mostra els seus ideals feministes a través de les xarxes socials. La model ja es va pronunciar veladament sobre el portuguès quan, en una ocasió i fent un al·legat sobre el moviment 'no és no', li llançava aquest dard enverinat: «si continues l’acte sexual mentre una dona està cridant perquè paris, ets un violador i un monstre, i no importa tot el bé que juguis al futbol o cantis una cançó».

Jasmine Lennard és coneguda per ser exconcursant del programa 'Big Brother'
Jasmine Lennard és coneguda per ser exconcursant del programa 'Big Brother' | Libertad Digital

 

Hores després d'aquestes afirmacions, la model va decidir esborrar tots els missatges així com el seu perfil de Twitter. Cristiano Ronaldo no s'ha volgut pronunciar respecte a les declaracions de la model.


Comentaris

envia el comentari