L'enrabiada de Letícia en ser enxampada de festa per Malasaña

Diverses persones denuncien l'actitud dels guardaespatlles

L'escapada dels reis per Madrid | CatalunyaDiari.cat

Els reis també surten de festa. Felip i Letícia van sopar fa uns dies en un restaurant ecològic del carrer de Trafalgar de Madrid i després van decidir seguir de festa. Segons 'El Món', van escollir el barri de Malasaña, on hi ha els carrers més 'underground' de la capital. De fet, van decidir assistir per sorpresa a l'espectacle còmic de Goy Jiménez als cinemes Callao.

Com és lògic, la gent de Malasaña va reconèixer els reis caminant pel barri, segons explica LOC. Els guardaespatlles que protegien els reis van demanar de males maneres que no fessin cap foto i, als que ja n'havien fet, els van obligar a esborrar-les. Aquesta foto que il·lustra la notícia és de les poques que es van salvar: «El que havia de ser un passeig tranquil va acabar convertint-se en una nit agitada. Els reis van arribar sense problemes a l'espectacle».

Tal com recull la crònica, en una altra de les últimes sortides de la reina, l'acompanyaven entre cinc i deu membres de l'equip de seguretat vestits de paisà. Això sí, en aquesta ocasió van facilitar la feina dels fotògrafs que seguien els seus passos. No hi va haver interferències ni males maneres. «Estem acostumats que es posin en la nostra manera de treballar, per això ens va sorprendre», apunta un 'paparazzi' que prefereix guardar l'anonimat en la conversa mantinguda amb LOC.

La cosa canvia quan les que acompanyen el matrimoni real són les seves filles, la princesa Leonor i la infanta Sofia. Al desembre, els reis van anar amb les seves filles als cinemes Manoteras per gaudir de l'última entrega de Star Wars. A l'ascensor van coincidir amb un senyor que, en fer el gest de treure el mòbil, va rebre la negativa de Letícia, que va al·legar que no ho volia per les seves filles.


Comentaris

envia el comentari