YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'entorn de Shakira, preocupat pels seus problemes a la veu, que encara no s'han solucionat

La cantant no passa per un bon moment

La cantant Shakira
La cantant Shakira | Shakira Universe

Shakira no passa últimament pel seu millor moment, tant personal com professional. La cantant colombiana ha tingut recentment problemes econòmics, havent de pagar a Hisenda 20 milions d'euros per saldar un deute. A més, fa algun temps, problemes de salut relacionats amb la veu van fer que hagués de posposar alguns concerts de la gira.

Ara sembla que arriben més problemes per Shakira, aquest cop tornen a ser de salut, cosa que ja té prou preocupada la seva família i, segurament, a la mateixa cantant, qui s'estaria veient encara afectada pels problemes de veu que va patir fa un temps i que ja haurien d'haver marxat.

La seva veu en perill

Persones de l'entorn més proper a la cantant han assegurat que hi ha una preocupació real pel seu estat. Segons ha publicat 'Diario gol', la colombiana no s'hauria pogut recuperar dels problemes que la fan ajornar alguns concerts i, si la cosa va a pitjor, no s'arriba a descartar del tot la possibilitat que no pogués seguir amb normalitat la seva carrera musical.

 

Shakira va patir una afecció a les cordes vocals que no la deixaven cantar i que havia de solucionar per tal que la cosa no acabés derivant en un mal major. La solució al seu problema implicava realitzar-se una operació, però la cantant no ho va fer.

Shakira a un dels seus concerts
Shakira a un dels seus concerts | Cedida

 

Passar pel quiròfan suposava afrontar un risc, podria arribar a perdre fins a un 80% de la seva veu si no sortia bé. D'aquesta manera va decidir no operar-se i optar per una solució més lleu però també més efectiva. La cantant realitza un tractament pal·liatiu que havia de solucionar els seus problemes, però no està sent així.Ara mateix sembla que Shakira finalment haurà d'acudir a quiròfan i realitzar-se l'operació que no es va voler fer en un primer moment, assumint els riscos ja que la seva situació és límit. Aquest mateix estiu ha de fer la seva nova gira i sembla que tal com està no podria completar-la.


Comentaris

envia el comentari