L'entrada de Belén Esteban a 'Gran Hermano VIP' no aconsegueix fer remuntar l'audiència de Telecinco

La cadena de Mediaset va quedar per darrere de TVE en el seu últim intent per reflotar el seu índex d'espectadors

Belén Esteban no aconsegueix remuntar les audiències. | Telecinco

  No fa molt de temps, el fet d'introduir a Belén Esteban en algun format televisiu era sinònim de trencar els audímetres. Encara que el programa no fos molt bo ni tampoc anessin bé les seves audiències, quan «la princesa del poble» entrava, arrasava. Però aquests èxits sembla que han quedat enrere.

Telecinco ha intentat de tot per aixecar les audiències de GH VIP 5. Primer va ficar a Toño Sanchís per generar una guerra amb Belén que es traduís en xifres de share; a Toño el van treure tot just començar i amb prou feines va millorar les dades. Després va perdonar a Aída Nizar els seus pecats, però la polèmica concursant també va ser expulsada tot just començar i tampoc es va notar en els audímetres.

Aquest dijous Telecinco va optar per prendre mesures dràstiques: posar dins de la casa de Guadalix de la Sierra a Belén Esteban amb Toño Sanchís fora, al plató de la gala, per generar un ambient de morbositat i recuperar audiències. Belén va tornar al reality després de guanyar la seva edició de GH VIP disfressada de Julieta per celebrar la setmana de l'amor. Però no va ser suficient. Gran Hermano VIP va anotar un 17.9% de quota de share davant del 17.3% de la seva màxima rival, la sèrie de TVE Cuéntame. Però és que a escala d'espectadors, TVE va aconseguir reunir 3.018.000 mentre que Telecinco es quedava en 2.053.000, demostrant que la Esteban ja no és la gallina dels ous d'or que creia Mediaset.


Comentaris

envia el comentari