L'entrevista de Bertín Osborne a Aznar recull les pitjors dades d'audiència de la història de 'Mi casa es la tuya'

El programa va tornar a rebre crítiques per ser massa suau amb l'entrevistat
Aznar durant la seva entrevista amb Bertín Osborne | Cedida

 

En l'últim programa de ‘Mi casa es la tuya’, Bertín Osborne entrevistava l'expresident del govern espanyol, José María Aznar. Aquesta trobada ha estat molt criticada, tant pel «massatge» que li va fer el presentador a l'entrevistat com per algunes de les declaracions d'Aznar. Els internautes i analistes mediàtics es queixen constantment de la poca professionalitat d'Osborne i per ser poc incisiu, i més amb algú tan polèmic com Aznar.

L'expresident no va dubtar a afirmar que tornaria a anar a la guerra de l'Iraq «cent vegades, cent mil vegades», va sentenciar. A més, va assegurar que la millor fotografia que tenia era amb els seus aliats polítics: «mai no he tingut una millor foto que la de les Açores, amb els meus aliats, la política atlàntica de la democràcia». Aquestes declaracions ja van escalfar l'ambient i el mateix Jordi Évole va escriure en el seu Twitter: «Diu Aznar que sí, que hi ha bigoti. Doncs si aquí hi ha bigoti, potser també hi havia armes de destrucció massiva».

 

Però la polèmica no ha acabat aquí, tal com recull 'ESdiario'. Després de l'emissió del programa, Bertín ve rebre una dura garrotada. I és que la seva entrevista amb Aznar va aconseguir les dades d'audiència més baixes de la història de 'Mi casa es la tuya'. Concretament, ha sumat un 13% de quota de pantalla i 1.625.000 espectadors, el seu mínim de temporada. Fins i tot Cuatro va superar Telecinco amb els 'Gipsy Kings', que aconseguia un altre rècord: un 13% de quota però amb 1.859.000 espectadors. Per la seva banda, 'Top Chef' se situava amb un 12,3% i José Mota a TVE amb un 9%.