IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'entrevista de Risto Mejide a Bustamante no aconsegueix millorar l'audiència d''All you need is love...o no'

Tot i que es tractava d'un dels moments més esperats, va ser superat en audiència per la sèrie 'Allí abajo'

Risto Mejide a 'Got Talent Dance' | Telecinco

  

 

Risto Mejide travessa l'etapa més agredolça de la seva vida. El presentador d''All you need is love ... o no' viu el seu moment més dolç amb la seva dona, Laura Escanes, la qual li donava el «sí, vull» en un enllaç de somni que molts van considerar com una de les bodes de l'any. No obstant això, el publicista es troba vivint una difícil situació a nivell públic. D'una banda, ha hagut de fer front a les crítiques pel que fa a la diferència d'edat que té amb la seva parella, de la qual el separen dues dècades; i de l'altra, es troba amb què el seu programa de televisió no aconsegueix recollir els resultats desitjats.

És per això que, en un intent d'aconseguir augmentar l'audiència del programa, l'equip de Mediaset va decidir fer una de les entrevistes més buscades pel panorama mediàtic: la del cantant David Bustamante, que es troba en el punt de mira després de la seva separació amb Paula Echevarría, i sobre la qual cap dels dos s'ha pronunciat clarament sobre aquesta qüestió.

Risto Mejide entrevista a Bustamante a 'All You Need is Love... o no' | Telecinco

 

I és que segons els resultats de les audiències de la passada nit de dimarts recollides per 'EsDiario', l'espai de Risto Mejide va aconseguir un 12,6% de share, mentre que la popular sèrie d'humor d'Atresmedia, 'Allí Abajo', es va proclamar vencedora de la nit arribant a aconseguir el 19,6% de quota de pantalla. Uns resultats que tornen a suposar un dur cop professional per al publicista i per a Telecinco, que ja li hauria donat un ultimàtum a Mejide, mentre que, per contra, la seva dona veu com després del seu matrimoni seus ingressos i el seu nombre de seguidors no han fet res més que anar en augment.


Comentaris

envia el comentari