IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'entrevista de Pablo Ráez a «Espejo Público» després del rebuig de medul·la

Tot i que Ráez té problemes, intenta no perdre el somriure

Pablo Ráez anunciava una mala notícia fa una setmana: un rebuig del seu trasplantament de medul·la. Encara que ell mateix apuntava durant el cap de setmana que «el famós rebuig que estic tenint no és exactament tan greu com diuen», Ráez preocupava en una entrevista fa escassos cinc dies a «Espejo Público», el programa matinal d'Antena 3 que presenta Susana Griso, ja que encara que intenta ser positiu i demostrar que no perd l'optimisme, la reacció del rebuig està sent un cop dur per a ell i, a més, veu una altra vegada com està en un «llarg camí».

«Que jo ho porti bé no vol dir que no sigui dur», comentava Ráez durant la conversa amb Griso. «Un rebuig és una cosa normal dins de la malaltia que pateixo, i pot ser positiu per demostrar que el camí és aquest, però també negatiu». A més, va apuntar que està tenint reaccions a la pell després del trasplantament i que li estan tractant amb corticoides, un procés tediós.

«Fins que no hi hagi un implant total de la medul·la no podré estar bé, i com no sé quan arribarà, segueixo dient que aquest és un camí llarg», va sentenciar. Així i tot, Ráez intenta no perdre el somriure i tenir una actitud positiva per superar aquesta malaltia.


Comentaris

envia el comentari