Les últimes imatges dels Messi que enamoren els seus seguidors per l'1 de maig

Han gaudit d'un dia de descans en família

La família ha aprofitat el primer de maig per publicar unes fotografies familiars a Instagram | Twitter

El primer de maig no és un dia qualsevol, és un dia molt especial per a totes aquelles dones que siguin mares. La celebració d’aquest dia és un esdeveniment important, ja que és el dia dedicat a totes les mares del món, que fan un treball que no en té cap de semblant.

En un dia com ahir, moltes persones han publicat i compartit fotografies amb les seves persones més properes i estimades. També és el cas de la família Messi-Roccuzzo. Tant Leo Messi com la seva dóna, Antonella, han publicat un seguit d’imatges a Instagram en les quals se’ls pot veure en una altra imatge d’allò més familiar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi vida Entera

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

A la imatge es pot apreciar com, acompanyats dels seus tres fills —Mateo, Thiago i Ciro— es fonen en una abraçada molt familiar i càlida. La veritat és que donen una imatge que transmet molta pau i serenitat, res semblant de les típiques imatges excessivament luxoses, tot i el nivell econòmic que tenen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre así juntos Los amo Tanto

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

Així, les fotografies han fet que molta gent estigui més ‘enamorada’ dels Messi, si és que era possible. La prova és que, en breus minuts, la fotografia ha firmat més de 100.000 likes i més de 1.000 comentaris, entre els que s’hi podien llegir centenars de felicitacions per la família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FELIZ DÍA MI VIDA !!!!

Una publicación compartida de Leo Messi (@leomessi) el

Antonella és una persona activa a les xarxes socials, i així ho demostra cada vegada que penja una imatge de la família, tant en el dia a dia com quan hi ha celebracions o esdeveniments importants.


Comentaris

envia el comentari