Les altes quantitats econòmiques que rep Laura Escanes per promocionar marques a les xarxes

La promesa de Risto s'embutxaca fins a 1.800 euros tan sols per esmentar una firma comercial en una sola publicació

 

Amb més de 355.000 seguidors a Youtube i gairebé 503.000 a Instagram, Laura Escanes, la futura dona de Risto Mejide, s'ha convertit en una de les 'It girl' del moment. El seu èxit a les xarxes socials la converteix en el reclam més gran per a moltes marques, que anhelen contractar la catalana perquè promocioni els seus productes. Precisament això és el que fa que les firmes de moda estiguin disposades a desemborsar grans quantitats de diners per ella.

Concretament,  tal com apunta ‘El Español’, només per esmentar als seus comptes socials el nom d'una marca comercial, rep 1.500 euros per cada fotografia que comparteix citant la companyia en qüestió. El nombre d'imatges per marca, a vegades arriba a pujar fins a tres, rebent d'aquesta manera l'exagerada quantitat de 4.500 euros.


D'altra banda, per cada vídeo de Youtube en què faci el mateix, es porta ni més ni menys que 1.800 euros. Si només a través de les xarxes s'embutxaca aquestes increïbles quanties, no volem ni imaginar quant es porta la promesa de Risto per assistir a esdeveniments o ser la imatge central d'una marca.