Les cares més conegudes de Telecinco presumeixen dels seus germans grans a les xarxes socials

En alguns casos, els germans també treballen a la televisió

Els germans grans de les cares més conegudes de Telecinco | Telecinco

Els personatges més coneguts de la televisió solen evitar que la seva família entri en el món mediàtic. Alguns dels famosos que apareixen sovint a Telecinco, però, han penjat algunes fotografies a les xarxes socials amb algunes de les persones més importants de la seva vida, els seus germans grans. El web de Telecinco ha recopilat les històries més sorprenents dels germans grans de les cares televisives. 

—Paz Padilla: La presentadora de 'Sálvame' comparteix lloc de feina amb la seva germana gran, Soledad Padilla és maquilladora i perruquera de Mediaset. Encara que no la coneguem profundament, Soledad ha treballat en algunes sèries de la cadena, compartint moments amb actrius del nivell de Lydia Bosch o Hiba Abouk. 

 

Visita de mi hermana en salvame, @mariadelao63p, trabaja de maquillaje y peluquería la serie de @lydiabosch

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

—Jorge Javier Vázquez: El presentador estrella de Telecinco se n'ha enorgullit en diverses ocasions que la seva germana gran, Esther, treballa de caixera en un supermercat. «La meva germana és caixera i s'aixeca a tres quarts de quatre de la matinada. Jo treballo quatre hores diàries», va declarar. 

—Ana Rosa Quintana: Poca gent sap que Ana Rosa Quinana gestiona la productora Cuarzo amb el seu soci i germà, Enrique Quintana. Tot queda a la televisió. 

Ana Rosa Quintana | Telecinco

—Mercedes Milá: El cas de la presentadora de diverses edicions de 'Gran Hermano' és el més conegut. El seu germà Lorenzo també és periodista i treballar al telenotícies de TVE. Milá defensa el seu germà aferrissadament davant de qualsevol crítica. 

El periodista Lorenzo Milá | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari