YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Les cendres de Cruyff van ser dipositades a la seva casa del Montanyà

L'exjugador i entrenador del Barça va morir el 24 de març de 2016 a causa d'un càncer de pulmó

Imatge de l'homenatge a l'estadi del FC Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Ja ha passat un any des que es coneixés la tràgica notícia de la mort de Johan Cruyff. El 24 de març de 2016, la família emetia un comunicat explicant que l'exjugador moria als 68 anys a la clínica Teknon de Barcelona, a causa d'un càncer de pulmó. Segons el diari 'Sport', dos dies més tard de la mort de Johan Cruyff, la família va decidir llençar les cendres del difunt al lloc més especial per a Johan. El Montanyà va ser la seva reserva espiritual d'ençà que l'adquirís l'any 1974, sent jugador del Barça. Un lloc on apartava els problemes i només es preocupava de ser pare, on contemplava la bella naturalesa i passejava sense ser molestat.

El Montanyà va ser el seu paradís de calma i tranquil·litat, on va trobar la pau, inclús després de la seva mort. Ara, un any més tard d'aquell tràgic dia, la viuda de Johan ha tornat a viatjar al seu segon oasis, les Illes Maurici. Cada any hi anaven durant quatre setmanes per desconnectar del món i per estar els dos sols. Aquest 2017 hi ha tornat sola, per reviure tots els records i emocions de Johan.

La família va fer oficial la malaltia que patia Cruyff el 22 d'octubre de 2015, demanant privacitat perquè pogués viure en tranquil·litat i combatre la lluita contra el càncer, possiblement provocat per l'addicció al tabac. «A la meva vida he tingut dos grans vicis: fumar i jugar a futbol. El futbol m'ho ha donat tot en aquesta vida, i en canvi, fumar quasi me la treu», assegurava després d'haver patit els primers símptomes de la malaltia. Temps després, concretament el 12 de març de 2016, mentre esmorzava amb la seva dona, Johan no podia menjar sol, i va deixar de moure's, l'avançat càncer no li ho permetia. Aquell mateix matí, Cruyff va ser hospitalitzat a la cínica de Barcelona, fins al 24 del mateix mes, on moria.


Comentaris

envia el comentari