IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Les cinc coses que no hauries de comprar a Ikea

Alguns articles són de baixa qualitat o presenten riscos de seguretat

ikea | ikea

Ikea és la tenda de mobles i articles de la llar amb més clients a Espanya. Els seus baixos preus fan que la majoria de la gent triï els seus productes per moblar i decorar les seves cases però alguns clients han mostrat el seu descontentament amb determinats articles. Aquí us deixem cinc coses que no hauries de comprar a Ikea.

MATALASSOS
Els matalassos a Ikea tenen bons preus però la seva qualitat deixa que desitjar. Segons els comentaris dels clients, el seu espessor és més baix de l'habitual i la seva durabilitat és qüestionable. Els matalassos de molles es deformen fàcilment pel centre i poden arribar a causar malestar i dolor, mentre que els d'escuma poden arribar a ser massa tous.

CÒMODES
Segurament el moble més perillós, amb manques de seguretat i que ha provocat la mort de diversos nens en caure'ls damunt. Ikea recomana fixar les còmodes a la paret mitjançant unes subjeccions que l'empresa proporciona.

ARMARIS
Malgrat ser un dels mobles més venuts, els experts que van examinar el sistema d'emmagatzematge Algot han descobert problemes com a peces defectuoses o la falta de cargols o tacs per muntar-ho.

LLUMS
Tant els llums de peu com els de tauleta de nit presenten riscos de seguretat. De fet, Ikea ha publicat una declaració instant als consumidors a deixar d'utilitzar el llum Gothem i retornar-lo a canvi dels diners. En algunes unitats els cables han estat danyats durant la fabricació i en entrar en contacte amb el cos metàl·lic del llum pot provocar una descàrrega elèctrica.

ACCESSORIS DECORATIUS
No té cap problema de seguretat, però tots són semblats. Aquest tipus d'accessoris es fabriquen en massa i es compren en massa, per la qual cosa s'aconsella comprar accessoris originals per adornar la casa si no es vol tenir la mateixa decoració al saló que la del veí.


Comentaris

envia el comentari