Les cinc millors piscines de Barcelona que no pots passar per alt

Les instal·lacions de les zones de bany artificials estan repartides per tota la ciutat i permeten refrescar-se de la calor d'aquests dies

Aquest estiu ha sigut un dels més calorosos dels darrers anys. Amb les altes temperatures i farts de suar quan no s'està a casa amb l'aire condicionat, els catalans han de buscar altres alternatives per refrescar-se. Fa poc, CatalunyaDiari.cat publicava una llista de les millors geladeries de la capital catalana que no es poden obviar; avui us presentem les cinc millors piscines per visitar a Barcelona, tal com recull l''Ara'.

  

1- La platja de l'Eixample. Considerada com la millor piscina de Barcelona per diversos portals electrònics, està situada als Jardins de la Torre de les Aigües, al carrer de Roger de Llúria. Es tracta d'un indret amb sorra de platja preparat per al bany lliure amb una fondària de 60 centímetres, fet que la fa ideal per a famílies amb nens, qui se solen distreure fent castells.

La platja artificial de l'Eixample és un bon lloc familiar per refrescar-se de la calor. | Cedida

  

2- El llac del Parc de la Creueta del Coll. Situada al passeig de Mare de Déu del Coll, al barri de Gràcia, aquesta piscina de 60 centímetres de profunditat compta amb espais per seure sota l'ombra de les acàcies, i la seva extensió de 6.000 metres quadrats la col·loca en el número 2 de les millors piscines de Barcelona. Cal destacar que els menors de 12 mesos i les persones grans amb Targeta Rosa estan exempts d'abonar l'entrada.

 

El llac del Parc de la Creueta del Coll compta amb nombrosos espais per estar a l'ombra. | Cedida

 

3- Les Piscines de Montjuïc. Aquestes instal·lacions, que són un mirador de la ciutat, compten amb una bona longitud que ofert un escenari d'espots publicitaris, pel·lícules i, fins i tot, videoclips. D'altra banda, alguns usuaris habituals de les piscines asseguren que requereixen una reforma, ja que en ser les piscines emblemàtiques dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 estan una mica desfasades. Aquest fet les situa en el lloc número 3 de la llista.

Les piscines olímpiques de Montjuïc ofereixen unes vistes impresionants de la ciutat. | Cedida

 

4- El Centre Esportiu Municipal Parc de la Ciutadella. El recinte dins del Parc de la Ciutadella té una increïble piscina interior que, tal com diu el diari esmentat, no té res a envejar a piscines que ofereixen els millors hotels de l'Eixample. El centre, dissenyat per Enric Batlle i Joan Roig, ofereix una especial harmonia amb les seves característiques arquitectòniques que fan repetir els usuaris.

Les piscines del Parc de la Ciutadella són d'allò més tranquil·les. | Cedida

 
5- El Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià. Situades al Club Natació Atlètic-Barceloneta, aquestes piscines amb vistes al mar i a l'Hotel W són unes espectaculars instal·lacions modernes que sembla que l'aigua i el cel s'uneixin per un moment. Tot i estar ubicades en un entorn que sembla molt privilegiat, el preu d'entrada és prou assequible.

Les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià són un indret ideal per aquells qui vulguis gaudir d'unes vistes a la platja. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari