Les cinc platges més impressionants de l'Estat

Els indrets són impressionants

La platja de les Catedrals té limitat el nombre de visitants durant l'estiu. Foto: Playacatedrales

El sol i la calor fan que, durant l'estiu, no ens volguem moure de la platja. Tot i així, arreu de la geografia hi ha platges que destaquen per la seva bellesa i particularitat. Algunes, fins i tot, sembla que estiguin situades en indrets paradisíacs i, pot ser, que les tinguem més a prop del que pensem. Segons el portal Idealista, aquestes serien les cinc platges més espectaculars.

1. Cala Macarelleta (Menorca): Qui visita Menorca sap que la visita a Cala Macarelleta és obligada. De fet, es comenta que el color turquesa de les seves aigües, és el més bonic de l'Estat. A més, per arribar a l'indret cal caminar uns metres entre dos penyals. Tot un goig.

2. Platja de Cobijeru (Llanes): En aquest cas, a part de la bellesa, la platja és una de les més estranyes que poden trobar-se arreu. L'aigua és molt més salada que en qualsevol altra platja i, a més, arriba filtrada entre les roques. I és que, és una platja "interior". 

La platja de Cobijeru rep la seva aigua salada a través de les roques. Foto: Asturnatura

3. Platja d'Isla Canela (Ayamonte): Aquesta platja es troba a tocar de la desembocadura del Guadiana. La seva amplada varia segons la pujada de la marea i pot situar-se entre els 40 i els 150 metres. A més, en baixar la marea, es formen petits illots. D'altra banda, es tracta d'una zona ideal per als amants del kytesurf per les seves aigües tranquil·les.

4. Platja de les Catedrals (Ribadeo): Una platja que, per la seva bellesa i virginitat, ha hagut de limitar-se el nombre de visitants durant l'estiu per tal de conservar-la. De fet, l'Ajuntament és qui concedeix les entrades per anar a la platja. Tot i així, per les pujades i baixades de la marea, és aconsellable visitar-la durant la marea baixa, sinó, la platja es troba coberta.

5. Platja Itzurun (Zumaia): La platja d'Itzurun, al País Basc, queda encaixada entre impressionants penya-segats verticals que gairebé l'envolten totalment. L'aigua ha anat erosionant la pedra d'aquestes parets verticals, creant petites coves i pintant-les de colors diversos. A més, és ideal per als apassionats del surf i el bodyboard pel seu fort onatge.


Comentaris

envia el comentari