ÚLTIMA HORA

Barcelona i Lleida podrien passar a la fase 3 abans del 22 de juny

Les cinc veritats sobre Andrea Janeiro que encara no coneixies

Andreíta mai ha suportat del tot María José Campanario
Andreíta i Belén Esteban | Twitter

S'ha parlat molt d'Andrea Janeiro durant les últimes setmanes. La filla de Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique es va col·locar en el punt de mira en complir 18 anys i, li agradi o no, no podrà evitar que tots els mitjans del cor se li tirin a sobre quan posi un peu al carrer. Gran part d'això és culpa  del «Cómete el pollo, Andreíta» i el «Por mi hija, mato», que Belén s'ha entestat a repetir una vegada i una altra a televisió, exposant la seva filla als mitjans.

 

Andrea Janeiro intenta viure una vida normal, però ser «filla de» li ha permès accedir a alguns llocs per a persones privilegiades. El que poca gent sap, només el seu entorn més proper, és que Andrea ha patit molt durant tots aquests anys, condemnada a l'ostracisme per part dels Janeiro. Andreíta ha notat certa manca d'afecte per part del seu pare i mai ha acabat de suportar a María José Campanario.

Filla de Belén, per les coses bones i les dolentes

 

Andrea Janeiro té molt clar qui és la seva mare, per a les coses bones i les dolentes, i d'altra banda la relació amb la seva madrastra mai ha estat bona. Tant és així que un dia, quan estava a Ambiciones, va trucar a la Esteban perquè la tragués immediatament d'allà.

 

En aquesta família tan mediàtica tampoc se sap amb certesa qui té cura de qui. Belén ha reconegut, en moltes ocasions, segons informa 'Esdiario', que s'ha intercanviat els papers amb la seva filla, i és que Andreíta sap detectar a la perfecció qualsevol indici de dubte a la cara de la princesa del poble. La jove també sap imposar la seva voluntat i, al contrari del que molts pensen, pren les seves pròpies decisions, com la d'estudiar a l'estranger.

Una noia normal

 

Però, per sobre de tot, l'únic que vol Andreíta és portar una vida normal com la de qualsevol noia de la seva edat. Sortir de festa, estudiar, conèixer nois i noies i passar-s'ho bé. Això que és tan fàcil per a la majoria resulta una cosa gairebé impossible per a la filla de Belén Esteban.

 Comentaris

envia el comentari