Les complicades vacances dels reis Felipe i Letizia

Es desconeix si l'agenda política els permetrà anar a Mallorca o a Rio de Janeiro

Els reis d'Espanya i les seves filles, en una imatge d'arxiu a Mallorca. Foto: Vanitatis.

L'agenda dels Reis d'Espanya és una incògnita absoluta després que aquest dimarts s'hagin constituït les Corts Generals i s'hagi obert el calendari per formar Govern. A partir d'ara, el monarca decidirà quan comença la ronda de contactes amb els partits i, si finalment hi ha president del Govern, la seva investidura seria a principis del mes d'agost.

Fins a aquesta data, Felip VI hauria d'estar a Madrid per supervisar la situació. Si no hi ha acord per a la primera sessió, el Rei podrà disposar d'alguns dies per traslladar-se a Mallorca, l'illa on tradicionalment la família reial passa el període de vacances estiuenc. Però a partir del 5 d'agost se celebren a Rio de Janeiro els Jocs Olímpics. Les últimes edicions han comptat amb la presència dels llavors prínceps, i per això s'espera que no fallin a Rio.

Tot això redueix la possibilitat i la previsió que puguin passar alguns dies a Mallorca. Val a dir que la reina ha manifestat en diverses ocasions que unes vacances a prop dels focus mediàtics no són del seu gust, pel que sembla que aquest any haurà de passar el mes d'agost exercint com a reina i sense descans. Ho ha explicat Vanitatis.


Comentaris

envia el comentari