IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

Les conseqüències de beure 40 cerveses al dia durant anys

Aquesta mare de quatre fills va acabar greument malalta per la seva addicció a l'alcohol

Beverley amb la seva parella, comparada amb l'aspecte que tenia abans d'emmalaltir | Rolloid

Beverley Pickorer es va convertir en alcohòlica als vint anys com a conseqüència de diverses ruptures sentimentals que van ser molt dures per ella. Cada cop bevia més i augmentava la seva dependència de l'alcohol. Va arribar a consumir la increïble xifra de fins a 40 cerveses al dia.

Als 35 anys, segons explica Rolloid, va començar a patir cirrosis al fetge i a poc a poc es va anar afeblint. Va començar a perdre les dents, fins i tot l'habilitat de parlar de forma fluïda. Va passar diversos mesos en vigilància intensiva on ja no podia fer res per sí mateixa. 

Les dents de Beverley es van podrir completament, la seva pell va anar adquirint un to groguenc, i el seu aspecte esquelètic la feia gairebé irreconeixible. Va començar a patir constants episodis d'epilèpsia i no va poder fer mai més res per sí sola.

Als 35 anys, Beverly sembla una anciana per la seva addicció a l'alcohol | Rolloid

 

La salut de Beverley mai va deixar d'empitjorar. Prostrada en un llit, va perdre la visió per complet. Els infermers havien de canviar-la de posició cada poques hores per evitar l'aparició d'úlceres. Finalment, Beverley va acabar morint el 2014.


Comentaris

envia el comentari