Les declaracions a la premsa podrien portar problemes a Antonio David i el seu advocat

CatalunyaDiari.cat

Antonio David va arribar el passat dilluns 17 de juliol, juntament amb la seva parella i el seu fill, als jutjats d'Alcobendas  | Cedida

El passat dilluns, 17 de juliol, va tenir lloc el judici entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores a Alcobendas, Madrid, al qual va assistir el seu fill David per declarar. El jove va tornar a veure la seva mare després d'un any de separació, però malgrat això Carrasco no va fer cap abraçada ni cap petó al seu fill. El retrobament va ser molt fred i va afectar molt a David. Sense anar més lluny, Antonio David va declarar als mitjans que el fet Rocío que «no li hagués fet cap petó al seu fill» li havia «trencat l'ànima». Paral·lelament, Jesús Garzón, l'advocat en assumptes familiars, va assegurar que va ser la mateixa jutge qui havia indicat a Carrasco que es dirigís al seu fill, però ella va decidir no fer-ho. La filla de Rocío Jurado no va mencionar ni va declarar davant les crítiques que va rebre en ser considerada una de les pitjors mares del món. Va preferir el silenci mediàtic i es va sotmetre a les proves psicològiques acordades per la jutge de Violència de Gènere que porta el cas de la denúncia contra el seu exmarit. 

D'altra banda, el penalista que assisteix a Flores en el procediment judicial va assegurar que Rocío «es va negar a sotmetre's a les proves de l'acusació», i va qualificar la situació de «vergonyosa». Així mateix, la titular del número 3 d'Alcobendas va dictar un auto en què exposa que les parts havien arribat a un acord, al que la fiscalia es va sumar: «La part actora desisteix de l'acció executiva, doncs, durant el curs del procediment, el fill ha arribat a la majoria d'edat pel que ha sobrevingut una manca d'objecte». David, en tenir 18 anys, pot decidir per si mateix amb qui viure, i la mare ja no pot reclamar, a no ser que hi hagi proves de què el pare, Antonio David, no complís el règim de custòdia compartida quan el jove encara era menor. No obstant això, les declaracions de Flores i del seu advocat podrien portar problemes si els maltractaments acaben demostrant-se, ja que a més de ficar llenya al tema de Carrasco, impliquen una jutge.


Comentaris

envia el comentari