IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

Les despeses amb les quals Terelu Campos va acabar amb el seu patrimoni

Comptaba amb quatre persones al seu servei i anava de compres sense mirar els preus

Terelu Campos arruinada per les seves elevades despeses | Archivo

Terelu Campos va cobrar 30.000 euros per estar una setmana a la casa de GH VIP, guanya uns 8.000 euros per cada episodi de Las Campos i al voltant de 6.000 euros per les seves col·laboracions a Sálvame i Qué tiempo tan feliz. A més, cal sumar-li a aquestes xifres els 800 euros que cobra per aparició publicitària i les exclusives per a les revistes del cor que poden anar dels 6.000 euros als 50.000. Però, segons explica Informalia, tot i els elevats ingressos la seva economia és molt més complicada del que sembla i acumula gran quantitat de deutes.

La filla de María Teresa Campos té problemes amb Hisenda i deu entorn dels 900.000 euros d'hipoteca. La mateixa Terelu va reconèixer a Sálvame Deluxe que tenia problemes econòmics que la van obligar a baixar el seu nivell de vida. La seva hipoteca mensual era de 5.500 euros més despeses, com els 250 euros de comunitat. A més, un company de la televisió assegurava que Terelu «té a dues persones de servei i no sé si encara té també un xofer i una assistent. En tot això li marxa una dinerada. Hauria de replantejar-se si s'ho pot permetre». Una altra amiga explica que la bona situació econòmica de la seva mare i del pare del seu fill ha fet que mai li hagi faltat una ajuda econòmica i ha descobert que gastava sense mirar els preus: «Entrar en una tenda i sortir amb una bossa de 1.500 euros no era estrany per a ella. També tenia un pressupost important per sortir: beure, sopar, divertir-se...».

La societat Rubitecam, de la qual és administradora única des de fa dues dècades, ha passat de tenir beneficis de 480.000 euros en 2010 a tenir pèrdues de 70.000 en 2015. Hisenda li va acabar fent un requeriment de 200.000 euros però com que no tenia liquiditat, Terelu va haver de tornar a hipotecar la seva casa i augmentar el seu deute a llarg termini. Aquests problemes han fet que la relació amb la seva mare s'hagi deteriorat.


Comentaris

envia el comentari