IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les elevades temperatures fan augmentar considerablement les reserves als càmpings de platja

Segons el president de l'Associació de Càmpings de Barcelona, Francesc José Caballé, el turisme intern s'està revifant

Les reserves dels càmpings amb zones de platja estan gairebé al 100%. | Cedida

Les elevades temperatures dels darrers dies han disparat les reserves als càmpings de la costa de Barcelona. Així ho ha explicat el president de l'Associació de Càmpings de Barcelona, Francesc José Caballé, que s'ha mostrat molt optimista amb les previsions d'ocupació de cara a l'estiu. Caballé ha afirmat que quan arrenca la temporada sempre hi ha més demanda a la zona de platja, on a hores d'ara les reserves ja estan gairebé al 100%, però ha advertit que enguany aquestes distincions s'han accentuat perquè fa molta calor i «la gent té ganes de banyar-se». Pel que fa al perfil del visitant, ha assegurat que el turisme intern està revifant i que també comença a recuperar-se l'activitat procedent de zones de l'Estat espanyol properes a Catalunya com el País Valencià, Aragó o el País Basc.

«La gent té més ganes de platja perquè a la costa sempre fa menys calor que a l'interior i poden banyar-se», ha explicat Francesc José Caballé que ha considerat que «l'inici de la temporada d'estiu sempre sol ser molt dura per als càmpings d'interior» malgrat que la majoria disposa de piscina i rius propers. Caballé ha apuntat que les reserves de bungalous a la costa estan fregant el 100% d'ocupació i que les previsions pel que fa a les parcel·les també són «molt bones». A l'interior aquestes xifres ronden el 60%. «Les dades que tenim a hores d'ara són millors que les del 2016, el que ens fa preveure que la temporada anirà més bé», assegura.

Pel que fa al perfil del visitant ha assenyalat que s'està començant a notar una recuperació del turisme intern perquè famílies que en els darrers anys havien aparcat la caravana i no podien permetre's anar de vacances ara reprenen l'activitat. «S'està acusant una millora, veiem que potser la gent no pot sortir tot l'estiu però sí que ho fa alguns caps de setmana», explica. Alhora indica que també està revifant el turisme procedent de la resta de l'Estat, en especial el que ve de zones que estan a tocar de Catalunya com el País Valencià, Aragó o el País Basc. «Hem vist que aquests mesos ha augmentat i havia desaparegut», s'ha felicitat. Per últim ha dit que el sector té molt bones sensacions cap al turisme estranger. «La previsió de visitants de fora és molt millor que altres anys», comenta el president de l'Associació de Càmpings de Barcelona que afirma que tot i que el públic francès segueix sent l'estrella, també hi ha força turistes d'Holanda i d'Alemanya.


Comentaris

envia el comentari