Les empreses de Celia García Obregón tenen pèrdues de més d'onze milions d'euros

De les 24 societats que tenia la germana d'Ana Obregón només en queden quatre i dues d'elles estan en concurs de creditors

Celia García Obregón, la germana petita d'Ana | GTRES

Celia García Obregón, germana d'Ana Obregón, està passant per greus problemes econòmics. Malgrat ser la menys mediàtica de la família, el seu pare li va confiar el seu llegat empresarial i és presidenta de la societat Niesa, que ha entrat en concurs voluntari de creditors després de tancar l'exercici 2015 amb pèrdues superiors als vuit milions d'euros, segons informa 'Vanitatis'.

El cas de Niesa no és l'únic. En els últims deu anys, han tancat disset societats de l'entramat empresarial en les quals Celia tenia càrrecs directius i actualment només en queden quatre d'elles actives i acumulen un dèficit de més d'onze milions d'euros, per la qual cosa dues d'elles han hagut d'entrar en concurs de creditors.

De fet, no és la primera vegada que la família García Obregón es troba en una situació semblant. La constructora Jotsa, una altra de les grans empreses de l'entramat, va haver de ser venuda per problemes econòmics a la multinacional alemanya Phillip Hollzmann, que al seu torn la va vendre a Ruiz-Mateos que la va convertir en la divisió constructora de Nueva Rumasa.


Comentaris

envia el comentari