Les empreses de Josef Ajram presenten pèrdues en els darrers anys

Té societats amb poca facturació, inactives o en procés de tancament
La faceta empresarial de Josef Ajram no presenta els millors resultats | josefajram.es

 

El català Josef Ajram és un dels brokers més famosos del país, però sembla que en l'àmbit empresarial les coses no li surten tan bé, segons explica 'Economía Digital'. Where is the límit (WITL), la societat de la qual n'és propietari, va tancar el 2015 amb pèrdues de més de 144.000 euros. Els resultats han anat empitjorant progressivament des de la constitució de l'empresa l'any 2009 i actualment ha perdut un 40% de la seva facturació.

El mateix empresari assegura «estar molt tranquil» i explica que els mals resultats econòmics no signifiquen una mala situació per a l'empresa: «Tenim un pla a cinc anys molt definit». La societat ha realitzat dues ampliacions de capital els anys 2014 i 2016 i compta amb 800 socis, amb la intenció de crear «una comunitat d'ambaixadors».


WITL no és l'única empresa de la qual Josef Ajram és propietari. Actualment dirigeix tres empreses, a més de figurar com a administrador únic i soci en una altra. Una d'elles, Caltal Promotrading, la va impulsar amb el suport de la seva família però actualment figura com inactiva. En el cas de Ajram Bikes, una societat dedicada al ciclisme de muntanya, no es coneix la suficient informació per establir si té problemes econòmics. Inverfan Trading, la darrera companyia amb la qual se'l relaciona, es troba actualment amb el tancament de fulla registral.