IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les exigències d'Isabel Pantoja en la seva visita a ‘El Hormiguero'

El director de l'espai explica a Melodia FM com va ser l'entrevista

Isabel Pantoja i Pablo Motos a l'entrevista d'ahir a 'El Hormiguero' | Cedida

Isabel Pantoja va reaparèixer en televisió per primera vegada després de sortir de la presó, i per a això, va triar ‘El Hormiguero’. I la veritat és que no va ser una mala decisió, ja que ahir a la nit va col·locar a Antena 3 pels núvols i va batre el rècord de registres d'audiència amb gairebé cinc milions d'espectadors. Jorge Salvador, director de l'espai, ha explicat a Melodia FM tots els secrets de l'entrevista després de la seva sortida de presó.

«Isabel no volia parlar de la presó perquè, segons ens explica, ho havia passat tan malament que esmentar la presó era tan dolent com ho és nomenar el càncer per a una família que l'ha patit. Durant el programa en va fer referència, però en cap moment va pronunciar la seva paraula tabú», va explicar Jorge Salvador. «Venia a promocionar el seu disc i a passar una bona estona, ens va demanar que no li parléssim d'això perquè va dir que ploraria tota l'estona», insistia, motiu suficient perquè decidissin no tractar el tema.

«Aquest programa és així, no entrem en temes que fereixen al convidat», sentenciava Jorge, recordant que «va ser Isabel Pantoja la que va decidir venir. Nosaltres no la vam trucar, va ser ella la que va triar ‘El Hormiguero’», i va aprofitar per afirmar que «no ha cobrat mai ningú dels convidats que han vingut. Cal valorar que ella hagi decidit venir, i com a mínim fer el que fer el que demana».

Però com tots sabem per les experiències d'altres ocasions, la cantant s'ha tornat molt detallista i ha posat altres exigències més al programa a part de no parlar sobre la presó. «Ens va demanar cantar en directe. Ens van dir que vindrien 100 persones a tocar. Aquí no caben! Els vaig portar al plató perquè veiessin que aquí no hi cabien», recordava Jorge. Pel que fa al camerino, només «va demanar una mica de menjar i res més».


Comentaris

envia el comentari