IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les greus acusacions de 'tongo' de la gala final de Masterchef

Virginia es va imposar en el darrer programa

Un moment de la final. Foto: cedida.

Twitter crema. Les xarxes socials encara es preguntin per què va guanyar Virginia, la nova cara visible del popular concurs gastronòmic de Televisió Espanyola. El portal 'Vice' es queda a gust i parla sense embuts de 'tupinada':

  

«Per primera vegada en la història del concurs els finalistes van necessitar temps extra per acabar les seves preparacions; i per primera vegada, també, els dos candidats van deixar per a la posteritat dos menús de molt baixa exigència creativa. Especialment el de Virgínia, la guanyadora. Home, si s'hagués tractat d'una gran final de cuiners d'hospital, llavors sí que podria tenir sentit el seu triomf. Però tractant-se del format televisiu de cuina més prestigiós a escala internacional, la qual de personar-se davant el jurat il·lustre amb unes anxoves en vinagre, un tac de carn marcat i un flamet del cel té delicte. I el que té encara més delicte és que aquestes preparacions li valguessin la victòria. No sé, si és que fins el realitzador tot just feia primers plans dels plats, conscient que en comparació amb les finals anteriors allò semblava el menú per a un pacient recentment trasplantat de fetge ».

  

I encara hi ha més: «A les xarxes ahir la paraula 'tongo' era trend topic: ningú que hagi seguit aquesta temporada i estigui en el seu sa judici pot arribar a creure que Virginia sigui la millor cuinera d'aquesta edició. I molt menys que aquest menú mereixi sortir a espatlles d'un jurat integrat per Subijana, Arzak, Berasategui o Creu. Pels motius que siguin -perfil, target de públic, tipus de cuina ...- interessava la victòria de Virgínia, i així es va produir. De primer de tupinada ».

  

Per si fos poc, l'editorial Planeta va anunciar abans de l'emissió el nom de la guanyadora, ja que va publicar al seu web que posaria pròximament a la venda el llibre del guanyador. Si clicaves el link, es podia veure la portada, amb la foto de Virginia.


Comentaris

envia el comentari