IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les imatges que poden fer-te replantejar l'existència d'OVNIS

La CIA va decidir treure a la llum imatges secretes d'objectes no identificats

Les imatges van sortir a la llum el passat mes de gener. Foto: CIA

L'existència de vida extraterrestre genera dubtes des del principi dels temps. De fet, existeixen gran quantitat de documents que intenten confirmar l'existència d'espècies alienígenes, OVNIS o altres mostres de vida fora de la terra. En aquest sentit, la CIA va posar, a principis de 2016, a disposició de tothom unes imatges que, fins ara, havien estat ben guardades. Unes imatges que fan que, els qui no creuen en la vida fora de la Terra, puguin arribar a dubtar de la seva opinió.

Segons el portal 'UPSOCL', l'Agència Central d'Intel·ligència dels Estats Units va decidir rebel·lar aquests documents secrets després de la tornada a les pantalles de la sèrie 'Expedient X'. Tot i així, un dels casos més estranys va succeir l'any 1964 a Nou Mèxic quan un agent de la policia va rebre una trucada i, en anar a investigar, va trobar un objecte similar a un vehicle. Segons va manifestar l'agent i recullen els documents de la CIA, l'home va veure dos petits éssers vestits de blanc que, just en girar-se, van desaparèixer levitant ràpidament amb l'aparell. 

Les imatges mostren objectes que la CIA ha catalogat com a possibles OVNIS. Foto: CIA

D'altra banda, la CIA ofereix diversos consells per tal d'investigar si un veu un OVNI. Entre aquests consells s'hi troben el fet d'establir un grup d'investigació i avaluar els albiraments, consultar experts, realitzar experiments controlats, examinar documentació de testimonis o reunir i examinar evidències físiques i forenses, entre altres.


Comentaris

envia el comentari