ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Les marques que hi ha darrere dels productes Hacendado de Mercadona

La marca Hacendado ocupa fins a un terç del nostre carret de la compra

 
Productes Hacendado. | Diario Sur

 

Mercadona és una de les opcions més barates per qualsevol tipus de producte, el comodí perfecte per aconseguir la màxima relació qualitat-preu. La cadena de supermercats de Juan Roig controla l'esdevenir de moltes empreses espanyoles: a unes les fa caure perquè no competir en el mercat i a unes altres les fa créixer absorbint-les. Estudis recents assenyalen que la seva marca principal, Hacendado, ocupa fins a un terç de la nostra compra, però darrere de tota aquesta gamma de variats productes trobem fabricadors i proveïdors d'allò més experimentats, res de baixa categoria.

Sorprèn trobar marques com Casa Tarradellas, que subministra pizzes refrigerades i congelades. La simbiosi entre ambdues empreses ha reportat a Casa Tarradellas 760 milions d'euros en l'exercici passat. D'altra banda, descobrim que la marca capdavantera d'olives a Espanya, La Española, és un dels principals interproveïdors de Mercadona. Antiu Xixona és una altra de les empreses capdavanteres del nostre país que col·labora amb la cadena de supermercats. En 2011 Xixona va engegar una enorme fàbrica exclusiva per a la producció de derivats del cacau que subministra a Mercadona.

Altres interproveïdors de renom són Cidacos, que elabora salses i conserves; Covap, una cooperativa ramadera; Verdifresh, empresa dedicada al processament de verdures o Incarlopsa, que treballa la carn de porc. La pròxima vegada que compris productes Hacendado recorda que la qualitat pot estar a l'abast de tot el món.


Comentaris

envia el comentari