Les millors ofertes per fer escapades des de Barcelona aquesta primavera

San Francisco, Dublín o Brussel·les són alguns dels destins amb preus més baixos

Les agències de viatges ofereixen ofertes a baix preu per aquesta primavera | cedida

L'arribada de la primavera comporta un munt d'ofertes per a viatjar a un preu assequible. Hotels i aerolínies ofereixen propostes a preus assequibles per a fer escapades de cap de setmana. Si vols viatjar sense gastar gaire, mira aquest recull de les millors ofertes que et presentem amb sortida des de Barcelona.

- SAN FRANCISCO: Gràcies a 'Skyscanner', ara és possible anar a una de les ciutats més importants de Califòrnia amb vols directes per només 305 anada i tornada.

- DUBAI I ILLES MAURICI: Un viatge combinat a aquests dos llocs paradisíacs durant el mes de maig pot sortir per 1.093 euros a la web 'Voyage privé'. L'escapada inclou dues nits al Sheraton Dubai Creek en règim d'allotjament i esmorzar i deu nits als Shanti Maurice en pensió completa.

- LANZAROTE: No fa falta estar tan lluny per anar a un lloc paradisíac amb 'Logitravel'. Ara és possible anar del 23 al 30 de maig a Lanzarote per 186 euros. L'oferta inclou set nits a l'apartament Tabaiba de Costa Teguise.

-BRUSSEL·LES: Viatjar a la capital europea des de Barcelona per només 79 euros és possible a través de la web 'Verychic'. En aquest cas, es tracta d'una escapada curta que tan sols inclou una nit en una habitació doble del Metropole, un hotel de cinc estrelles.

- LA RIOJA: Gràcies a 'Weekendesk' també es pot fer enoturisme per una de les regions d'Espanya amb més tradició vinícola. Fins al mes de maig, una habitació doble amb esmorzar a l'hotel Palacios d'Alfaro i una visita a unes bodegues surt a 59 euros per dues persones.

- IRLANDA: Els seus paisatges espectaculars es poden veure per 687 euros la persona amb un viatge del 10 al 17 d'abril gràcies a 'Destinia'. En aquest cas, inclou vols d'anada i tornada des de Madrid, set nits d'hotel amb règim d'allotjament i esmorzar i un vehicle de lloguer per moure's pel país.

- MÚRCIA: Una altra escapada per territori espanyol que porta 'Busco un chollo'. Ara és possible gaudir de les platges de la Costa Cálida per 90 euros per persona. L'oferta inclou dues nits a l'hotel Alegría Dos Playa de Mazarrón en règim de pensió completa.

-MUNIC: Una de les ciutats més importants d'Alemanya. Gràcies a 'Secretescapes' es pot visitar fins a juny per un preu de 99 euros per dues persones. Tan sols inclou una nit al Arcon Living München, un antic cinema reconvertir en un carismàtic hotel de quatre estrelles.


Comentaris

envia el comentari