Les 'monges' que es dediquen al cultiu de marihuana a Califòrnia

Són les Germanes de la Vall i, tot i que no són religioses, diuen tenir una missió
Aquestes 'monges' han aconseguit ja 750.000 dòlars en exportacions | Cedida

 

Les Germanes de la Vall es dediquen al cultiu de marihuana a les seves instal·lacions properes a la ciutat de Merced, a Califòrnia. Tot i que van vestides com les monges, no són religioses. Això sí, diuen tenir una missió: alliberar les dones mitjançant el cànnabis. Segons el portal '324', per formar part d'aquesta comunitat, que elles mateixes anomenen «males herbes», cal comprometre's a vendre els productes que cultiven i elaboren. La germana Kate ho explica: «Una germana es converteix en una germana a través d'una relació comercial, guanyant un salari o una comissió. Volem créixer d'aquesta manera perquè volem alliberar les dones, no volem fer-les més dependents».

El cànem utilitzat per aquestes 'monges' conté molt poca quantitat de THC, el compost psicoactiu de la planta, i per tant «no col·loca». Expliquen que la seva varietat de cànnabis és curatiu i ajuda a millorar el benestar propi, però que no t'afecta de la manera en què la marihuana acostuma a influir en els seus consumidors. Aquest negoci ha aconseguit ja 750.000 dòlars en exportacions de tots els seus productes.

 

 La germana Kate explica que, tot i semblar monges, la seva Santíssima Trinitat és la marihuana: «Estem en contra de la religió, així que no som de cap religió. Ens considerem beguines, tornem a les pràctiques precristianes. A través de la nostra roba estem mostrant respecte a una planta sobre la que s'ha mentit i s'ha faltat al respecte durant 100 anys».