Les noves emoticones del WhatsApp seran zombis, elfs i sirenes

També ha despertat molt d'interès un nou personatge sense gènere definit, tant de nen, adult i ancià

Solament fa falta esperar fins a l'estiu per poder gaudir de la nova proposta de la Emojipedia, que s'actualitzarà amb nous pictogrames per utilitzar en el nostre teclat mòbil. Entre les 69 propostes que s'han presentat, apareixen zombis, Dràcula, sirenes, 'yoguis', dones alletant, persones del tercer sexe, 'emojis' amb monocle, vomitant, galetes de la sort, les banderes de Gal·les o Escòcia, un trineu, una pedra de 'curling' o un ovni. Segons la pàgina oficial de la Emojipedia, aquests dibuixos que es mostren són només propostes, maquetes que pot ser que després no siguin exactament iguals.

Actualització 5.0 | Emojipedia

La llista definitiva sortirà el 30 de juny, encara que els usuaris d'iPhone els podran gaudir abans. L'objectiu de l'última actualització és ampliar el lèxic 'emoji' per tractar de capturar millor l'essència dels usuaris, ja que el 90% de la població connectada utilitza aquests símbols. Una de les propostes que més ha cridat l'atenció és la dels 'emojis' del tercer sexe, els quals estan oberts a la interpretació en termes de gènere sense implicar explícitament el gènere masculí o femení. Segons el dissenyador, Paul D. Hunt, va proposar els personatges del tercer gènere «per poder brindar una major representació a la gent que vol expressar-se per si mateixa en els 'emojis' tal com és: com a persones».

Actualització 5.0 | Emojipedia

 

A més, l'última actualització inclourà: mags tipus Merlí, genis de la llàntia inspirats en l'Aladí de Disney, escaladors, dinosaures, un eriçó, una zebra, i peces de roba, com uns mitjons i una bufanda. I per descomptat, noves emoticones de menjar, com bròcoli, bistec, pastís, una llauna de tomàquet o un coco.

Actualització 5.0 | Emojipedia

 


Comentaris

envia el comentari