Les obres modifiquen el recorregut de diverses línies d'autobús a l'Hospitalet

La Florida, la Torrassa, Collblanc i Pubilla Cases són alguns dels barris més afectats per l'anul·lació provisional de diferents parades del bus

La Florida, la Torrassa, Collblanc i Pubilla Cases són alguns dels barris més afectats per l'anul·lació provisional de diferents parades del bus. | ACN

Les obres de millora que està realitzant l'Ajuntament de l'Hospitalet a la ciutat estan generant maldecaps a molts veïns que han vist com la modificació provisional del recorregut de diverses línies d'autobusos ha provocat que s'anul·lin algunes de les habituals parades d'aquest transport al municipi.

És el cas de l'avinguda de Severo Ochoa, al barri de Pubilla Cases que, des del passat 22 de febrer, ha vist com el canvi d'itinerari de la línia LH2 ha afectat tres parades de la zona. Aquesta mateixa línia també ha sofert canvis al barri de Collblanc, on les obres per a convertir el carrer del Progrés en una àrea de vianants ha fet que les parades hagin sigut eliminades en aquesta via i en el carrer d'Occident, i es modfiqui l'itinerari, circulant pel carrer Mas i l'avinguda del Torrent Gornal.

Tall provisional al carrer Progrés | AMB


A més, el trànsit de l'LH2 en el seu pas pel carrer de Barcelona serà modificat a partir de demà, dia 9 de març, traslladant el trànsit d'aquesta línia per l'avinguda de Josep Tarradellas. Aquesta modificació també afectarà les línies L12, L52 i L82. D'altra banda, la línia LH1 també ha vist reconfigurat el seu recorregut al barri de la Florida, on des del passat 6 de març l'autobús transita per l'avinguda del Ponent en lloc del carrer de la Florida. Aquest trajecte d'autobús ja havia patit al febrer un canvi de recorregut que va afectar el districte de Collblanc-La Torrassa.

En aquesta última zona, l'L12 ha canviat la seva ruta de pas de manera substancial. Des del passat 27 de febrer aquesta línia ha deixat de circular pel carrer del Doctor Martí i Julià, de Rafael Campalans i Mas per passar a través de la travessera de les Corts, el carrer de la Creu Roja, del Mont i l'avinguda del Torrent Gornal.

 
Tall provisional al carrer Mas | AMB

Comentaris

envia el comentari