Les parades buides del Mercat Central de Tarragona ja tenen candidats

L'Ajuntament es mostra satisfet per la capacitat d'atracció

El Mercat Central va obrir dijous passat amb diverses parades buides, on s'hi poden veure alguns rètols de promoció. | Josep M. Llauradó

Aquest 22 de març va finalitzar el termini per presentar ofertes per l'adjudicació de les set parades pendents de concessió del Mercat Central de Tarragona. Tancat el termini, el nombre de pliques presentades que opten a alguna de les parades ha estat de vuit. Les parades que han sortit a licitació són els números: 1, 5, 6, 12, 21 bis, 25 i 29 i s'han de destinar a l'activitat comercial o de restauració, tal com assenyala el reglament de mercats de Tarragona.

Els propers dies s'obriran les vuit pliques presentades i se sabrà a quines parades ha optat cadascuna de les ofertes. La consellera i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, ha valorat «molt positivament» el nombre d'ofertes presentades i ha explicat que després d'estudiar la documentació tècnica presentada en cada plica s'obriran les ofertes econòmiques i es procedirà a l'adjudicació. També ha destacat que «com havia expressat en diferents ocasions, la reobertura del Mercat era fonamental per atraure ofertes per les parades lliures».


Comentaris

envia el comentari